Iz Sarajeva i sa Trebevica, planinarski pozdravi …

BatinicNa fotografiji su:( sa lijeva na desno) D.Bozja, E.Mešanović ( veteran b-h planinarstva ), Tomislav Batinic – Bato i prof.dr. ŽELJKO POLJAK, iz Zagreba, preko 3o godina gl.urednik časopisa HRVATSKI PLANINAR ( za vrijeme Juge NAŠE PLANINE  ), izuzetan planinar, snimka je napravljena u Sarajevu na predstavljanju  njegove knjige o planinarstvu. 

Trebevic 1629 m
Trebevic 1629 m

Druga fotografija je snimljena prije nekoliko dana na vrhu Trebevića.

Lijep pozdrav BATO.


Komentari

3 komentara na “Iz Sarajeva i sa Trebevica, planinarski pozdravi …”

  1. Dragi Vlatko,
    Sa radošću sam pogledao ovu fotografiju meni dobro poznatih ljudi. Posebno pozdravljam trio iz PD Bjelašnice kao i Meška, mog ex komšiju sa Breke. Baš me zanima koju je knigu prezetirao dr. Željko Poljak, jer sam cijelu transverzalu “Po planiname Hrvatske” prešao nekada davno, i uz pomoč njegovih ranije izdatih knjiga i vodiča. Svoj četvorici uz pozdrave želim dobro zdravlje i mnogo susreta sa starim prijateljima.
    Vesko Vesković – Richmond, UK

    Sviđa mi se

    1. Dragi prijatelju Vesko, ja se nadam da ces od g. Batinica dobiti odgovor na pitanj koje si postavio.

      srdacni pozdravi, Vlatko

      Sviđa mi se

  2. Tomislav Batinic – Bato, Sarajevo

    Poštovani Vlatko,

    prof.dr.Željko Poljak, planinarski publicist i dugogodišnji urednik „ Hrvatskog planinara „ ( za vrijeme bivše države časopis je imao naslov „ Naše planine „ i jedno vrijeme izdavači su bili PS HRVATSKE i PS BiH ) izdao je 2005.g. memoarsku i autobiografsku knjigu „ ŽIVOT NA PLANINARSKI NAČIN „ u izdanju PSH, Zagreb, u kojoj je opisao, dočarao, najzanimljivije trenutke svojeg planinarskog života. Knjiga je prije par godina promovirana u Sarajevuu organizaciji HPD „Bjelašnica 1923 „ kojom prilikom smo ja i Bozja dali puni doprinos tomu.

    Lijep pozdrav BATO.

    Sviđa mi se

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.