Snowpass Card-prvi sezonski ski pass za cijelu Evropu!

ski free2 

 

Snowpass Card –prvi sezonski ski pas koji ce vaziti na vise od 100 skijalista!
the first European wide season ski pass

Prva europska sezonska skijaška karta, Snowpass kartica, pokrenuta je i okuplja više od 100 skijališta iz osam europskih zemalja (Austrija, Italija, Francuska i Švicarska), čime Snowpass Card nudi pristup najvećoj skupini skijališta na svijetu.

Snowpass je digitalni partner FIS-a, a Kartica omogućuje svojim skijašima skijanje na svim partnerskim skijalištima, pružajući pristup ogromnoj raznolikosti staza za 176 dana neograničeno od 1. decembra 2019. do 25. aprila 2020. godine. Spisak partnerskih  skijališta  je još uvijek povjerljiv, ali više od 40.000 ljudi već je unaprijed naručilo svoju karticu na http://www.snowpass.com.

Zvanična cijena Snowpass kartice je 895 €, ali prvih 50.000 osoba koje ih unaprijed rezerviraju prije početka prodaje mogu iskoristiti smanjenu cijenu od 395 € po odrasloj osobi.

Među onima koji su se vec pretplatili su skijaši / snowboarderi iz svih europskih zemalja. svih nacionalnosti, s najvećim interesom Nijemaca, koji čine gotovo 20% ukupnog iznosa pretplacenih.

Popis partnerskih skijališta bit će objavljen 8. maja na http://www.snowpass.com, a prodaja će početi 12. maja u 12h.

Sporazum sa Snowpassom kao FIS digitalnim partnerom za digitalne marketinške kampanje na međunarodnom nivou podrazumijeva blisku suradnju i zajednički savjet u području razvoja slobodnog vremena za bavljenje zimskim sportovima!

Sa SNOWPASS-om, koji je formiran od strane medjunarodnog tima ljubitelja zimskih sportova, cilj je bio učiniti brojnijim ljude koji se bave skijanjem / snowboardingom!

 

Sa SNOWPASS CARD-om taj se san ostvario dajući svima mogućnost da se zabave i uživaju na skijaškim stazama tijekom cijele skijaške sezone po pristupačnoj cijeni.

 

Za više informacija posjetite http://www.snowpass.com

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.