Vjencanje na skijaskim stazama Bjelasnice

Nezavisne Novine

Neobično vjenčanje 29.marta 2021.

Sudbonosno DA pod punom ski opremom!

Mnoštvo parova koji su planirali da se vjenčaju prošle, ali i ove godine susrelo se s pitanjem: Da li se vjenčati tokom pandemije ili čekati neka bolja vremena?

Međutim, uprkos pandemiji mnogi mladenci se odlučuju za zajedničku budućnost, prenose Nezavisne.

Mnogi parovi su i u doba korone odlučili da stanu na “ludi kamen” i da u teškim vremenima započnu novo poglavlje svojih života. S druge strane, veliki broj vjenčanja je odložen, ali oni parovi koji su se odlučili na vjenčanje usred pandemije morali su da to urade pod novim uslovima, bez velikih slavlja uz najuži krug porodice i prijatelja.

Posjetioci olimpijske ljepotice Bjelašnice u subotu su mogli svjedočiti nesvakidašnjem događaju. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u većem dijelu Bosne i Hercegovine uveden je djelimični lockdown, stoga mladenci, koji su već isplanirali vjenčanje, moraju biti maštoviti kako bi sa svojim najbližim obilježili sudbonosni dan. Svečano odijelo i vjenčanicu, Alen i Selma su zamijenili skijaškim odijećom i kacigama te sudbonosno “da” izgovorili na najnesvakidašniji način na nadmorskoj visini od 1.250 metara u punoj ski opremi.

Iako uslovi, koje je uzrokovala pandemija, zasigurno nisu oni koje bi poželjeli za dan svog vječanja. Ljubav nema granica te uspijeva pobijediti i teške dane pandemije.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.