Badjure na Interalpin 19.-22.04.2023. – Innsbruck (AT).

Sa Erichom Gummerrerom osnivačem prve ideje proizvodnje (tehničkog snijega) snijega I vlasnikom najvece svjetske kompanije u toj oblasti TechnoAlpin sa kojom saradjujemo od 2007 godine . Slaven je cijnjen u TA kao veliki strucnjak za tu tehnologiju .

 (Slaven-lijevo i Slavenko-krajnji desno)

Tekst i fotografije Ing. Slavenko Badjura

INTERALPIN je vodeći svjetski međunarodni sajam za Alpine Technologies. Osim što predstavlja središnju platformu za predstavljanje inovacija, također je mjesto hodočašća za profesionalne posjetitelje iz industrije žičara. Vodeći proizvođači na tržištu i inovativne tvrtke iz cijelog svijeta hrle u Tirol na ovaj istinski međunarodni događaj.

INTERALPIN je jedinstveno mjesto susreta za “bijelu” industriju. Okuplja ključne igrače u industriji, dodatne pružatelje usluga i donosioce odluka iz industrije žičara.

Nakon pet godina pauze zbog korone, ponovo je otvoren Interalpin sajam. Svi proizvođači opreme za planine su tu . Mnogo zanimljivih sastanaka sa ljdima iz malog svijeta skijanja i planina. mnogo dragih ljudi , profesionalaca svog djela i posjetitelja iz ski centara , menadzmenta a i vozaca tabaca i operatera zicara .

Tu su svi najveći proizvođači i svi oni koji proizvode prateću opremu za skijališta. Leitner grupa zicare . Doppelmeyr zicare , Prinoth tabaci , Kasbohrer tabaci , Technalpin tehnički snijeg , Demac Lenko tehnički snijeg .


NA trzistu zicara su dva najveca proizvodjaca Leitner sa partnerima u grupi to su POMA i od prosle godine te Bartolet i Doppelmeyr. Tabaci za snijeg Pronoth i Kasbohrer , i oni dijele svjetsko tržište na pola.


NA trzistu proizvoda tzv umjetnog snijega 67 % drzi Technoalpin ? 11% Demac Lenko (Leitner group) i 22% ostali maleni proizvođači kojih ima 10 tak.


Jedna misao o “Badjure na Interalpin 19.-22.04.2023. – Innsbruck (AT).

  1. Slokos

    molim te da zmjenis tekst na popravljen

    Na trzistu zicara su dva najveca proizvodjaca: Leitner sa partnerima u grupi ( POMA i od prosle godine Bartolet) te Doppelmeyr. Tabaci za snijeg: Prinoth ( Leitner group) i Kasbohrer , i oni dijele svjetsko tržište na pola. Takodje ubaci neku sliku Leitnra

    SB ________________________________

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.