Ski trax Magazin je prestao da izlazi nakon 30 godina postojanja!

Već 30 godina, magazin i internetska stranica SkiTrax izvještavali su o najnovijim trendovima, sportašima i promjenama u industriji. S izjavom za medije sredinom kolovoza, Magazin je izvijestio o zatvaranju:

„Nakon 30 godina služenja nordijske skijaške i biciklističke industrije, sa žaljenjem objavljujemo da smo usprkos našim najboljim naporima i zbog okolnosti izvan naše kontrole bili prisiljeni zatvoriti posao.(Izvor: fis-ski)

U novije vrijeme izdavačka industrija dovedena je u pitanje jer su nove digitalne platforme stvorile brojne opcije za oglašivače u odnosu na ispis, što otežava sve veću gužvu u prepunoj multimedijskoj areni koja sada uključuje divove kao što su Google i Facebook.

SkiTrax je olujom zauzeo nordijski svijet 1990. godine s Pierre Harvey na prvoj naslovnici, a ubrzo nakon toga postao je službeni časopis Nordiq Canada (ranije Cross Country Canada) i USSA. Sa imenima poput Paul Robbins, Marty Hall, Peter Graves, Jack Sasseville i sportaši poput Beckie Scott, Kikkan Randall, Alex Harvey i Devon Kershaw koji su napisali za publikaciju postalo je kućno ime u nordijskom skijanju. SkiTrax je također prvi koji je pokrenuo nordijski modni vodič i fantastična natjecanja u sportu.

Pedal, lansirana kao nacionalna publikacija 1989. godine, brzo je postala naziv brenda za biciklizam u zemlji, bezbrojne kanadske legende o sportu koje su krasile naslovnicu, uključujući Steve Bauer, Curt Harnett, Alison Sydor, Tanya Dubnicoff, Svein Tuft, Catharine Pendrel, Geoff Kabush, Michael Woods i mnogi drugi. Globalni triatlonski brend, Ironman, dugi niz godina surađivao je s Pedalom, a nedavno je tvrtka proizvela prvo kanadsko izdanje službenog vodiča Tour de France.

Iskreno se zahvaljujemo svim našim suradnicima, pretplatnicima, oglašivačima i zajednici skijaških i biciklističkih trka na pruženoj mogućnosti i podršci tokom godina. Iskreno želimo da možemo nastaviti.

Sve najbolje u buducnosti. ”

Hvala vam na fantastičnom doprinosu našoj FIS cross-country obitelji. Sve najbolje za vašu budućnost i sve buduće projekte.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.