Pokretni ski tepih sa “socijalnom distancom-razmakom izmedju skijasa”

Izvor: Izvor

Pokretni  tepih kao sredstvo protiv sirenja pandemije!

Turizam je pogođen pandemijom corona virusa jače nego gotovo bilo koja druga industrija. Iako se čini da se situacija konačno poboljšava, na veliko olakšanje svima koji rade u ovoj industriji, nesigurnost vlada svugdje. Stoga je Sunkid stvorio sveobuhvatan paket za svoje kupce kako bi im ponudio bolju podršku i kao preventivno rješenje za potencijalne zahtjeve ili zakonske odredbe nadležnih tijela u okruzenju u kojem se skijaliste nalazi.

Ocekuje se da ce ovo će također poslati posebno pozitivan signal budućim gostima na skijalistu naredne zime.

Pomični tepih je bolji od bilo kojeg drugog prijevoznog sredstva u slučaju da skijaliste ima potrebu da  prikuplja i usmjerava protok posjetilaca, bilo u samom skijaškom području ili izvan staza. Posebno se znacajno  posjećena područja, poput područja za djecu i početnike, mogu bolje organizirati i podijeliti pokretnim tepihom. Isto se odnosi i na parkirng mjesta i druge velike  sabirne tacke, gdje se iskuplja veliki broj ljudi koji idu na isto odrediste.

Pokretni tepih moze da za 1 sat preveze, pri sigurnosnom razmaku od 1 m izmedju skijasa i brzini od 0,2 m/h, 720 skijasa,  1,440 osoba pri 0,4 m / sat i 2,550 osoba pri 0,7 m / sat.

 

Finansiranje:

Sunkid financiranje za 2020: pokretni tepih je investicija koja dugo vremena čuva svoju vrijednost. Dobro održavanje dopušta profitabilnu upotrebu dva desetljeća i više. Sunkid želi podržati svoje kupce u ovim nesigurnim vremenima u kojima se važna i razumna ulaganja odlazu iz razloga nesigurnosti ili teske financijske situacije.  Sunkid omogucava potencionalnim  kupcima da iznajmljuju pokretni tepih na godinu dana prije nego što odluce da ga kupe. Zakup se kompenzira u odnosu na preostalu kupoprodajnu cijenu u cijelosti. Sunkid također nudi modele leasinga u suradnji s renomiranim bankama.

INFORMACIJA:
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja o pokretnom tepihu, njegovoj potencijalnoj upotrebi i odgovarajućim mogućnostima financiranja telefonom (+43 5412 68131), e-mailom (info@sunkidworld.com) ili videokonferencijom.
2020-07

fotografije: c. od Sunkida

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.